BLSZ2-es csapatunk lejátszotta első edzőmérkőzését

BLSZ2-es csapatunk lejátszotta első edzőmérkőzését a Szent István U19 csapata ellen, ahol sok új játékos kapott lehetőséget a kezdőben.
A mérkőzés első 20 percében a Szent István birtokolta többet a labdát és kisebb helyzeteket dolgozott ki.

Majd a 35 percben Sagáth Zétény ugratta Kanyó Martin-t és a lövését a kapus bravúrral fogni tudta.

Rögtön utána a Szent István bizonytalan védőjét kihasználva, Kanyó Martin már nem hibázott és megszerezte csapatunk vezetését.

Első Félidő lefújása előtt még volt egy nagy helyzetünk, Kató Dominik verte meg védőjét a szélen és csavarta középre a labdát, amit Orgil Nasanjargal kihagyott.

A második félidőben sokáig a mezőnyben folyt a játék. 60 percben a Szent István kidolgozott helyzete után szöglethez jutott, amit kétszer sikeresen tudtunk tisztázni, majd a 3-dik szögletnél már az ellenfelünk nem hibázott és a lecsurgó labdát a kapuba lőtte.

Csapatunk magasabb fokozatra kapcsolt és több veszélyes helyzetet dolgozott ki, majd a félidőben beállt Szűcs László gyönyörű egyéni villanása után ismét vezetést szerzett.

A mérkőzés végefelé érződött, hogy fáradtak a lábak és kicsit döcögősen is ment a játék, de itt csapatunk tudta többet birtokolni a labdát aminek meg is lett a gyümölcse mivel,Szűcs László-t buktatták a 16-son belül 󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 ezért a játékvezető büntetőt ítélt nekünk, amit Orgil Nasanjargal magabiztosan értékesített és ezzel be is állította a végeredményt 1:3-ra.

Gólszerzők:
Kanyó Martin
Szűcs László